Termeni și condiții afiliere

Bine ai venit în programul de afiliere al cursului NFT Alpha!

Te rugăm să citești cu mare atenție aceste informații deoarece ele reprezintă regulile pe care trebuie să le ai în vedere, cu titlu obligatoriu, pe toată durata colaborării cu noi, dar și drepturile și beneficiile pe care le ai ca afiliat al cursului NFT Alpha. Încălcarea regulamentului de afiliat poate duce la pierderea statutului de afiliat și a beneficiilor pe care acest statut le aduce. 

ATENȚIE: Prin promovarea programului NFT Alpha folosind platforma, materialele și tool-urile puse la dispoziție de către noi, ești de acord cu termenii și condițiile exprimate în textul de mai jos! Îți recomandăm să-l parcurgi integral.

Abaterea de la acest regulament de bun simț duce la pierderea statutului de afiliat și a oricăror beneficii pe care le aduce acest statut. O valoare foarte importantă în comunitatea NFT Alpha este transparența. Vrem ca lucrurile să fie corecte și să funcționeze cât mai armonios.

Aceste informații reprezintă regulile pe care trebuie să le ai în vedere, cu titlu obligatoriu, pe toată durata colaborării cu noi.   

Înainte de a promova cursul trebuie să știi că nu ne este caracteristică metoda de spamare a audienței. Ne place să atragem oamenii potriviți, care sunt dedicați, vor să fie ajutați și sunt dispuși să depună munca necesară pentru a ajunge la rezultate. 

Ne dorim ca toate persoanele care ne promovează cursul să înțeleagă cu adevărat valorile comunității NFT Alpha și să realizeze faptul că oferim ajutor, nu doar o oportunitate. De aceea, sub nicio formă nu suntem de acord să spamezi oamenii cu mesaje de cumpărare sau orice alt mesaj care să deranjeze într-un fel sau altul oamenii cu care intri în contact.

Orice comunicare făcută pentru a promova NFT Alpha va fi în numele tău. Trebuie să se înțeleagă că vine din partea ta, ca persoană care ne promovează. Este interzisă folosirea paginilor de social media cu un nume care se confundă cu al nostru.

Este strict interzisă promisiunea înapoierii unei părți din comisionul de afiliat persoanei care s-a înscris. Se pot oferi bonusuri în materie de servicii, cursuri proprii etc care să îi aducă pe potențialii curanți mai aproape de tine, însă nu dorim să apară în piața oferte diferite de preț care să creeze discuții nedorite.

O comandă efectuată de pe un link de afiliat NU se mai poate muta ulterior către alt afiliat. Asigură-te că toate comenzile sunt făcute de pe link-ul tău unic. 

Fiecare afiliat își asumă în totalitate responsabilitatea bonusurilor pe care le promite. Tot ce a fost promis trebuie livrat la timp și în condițiile menționate de afiliat. Vom redirecționa către tine orice solicitare pentru bonusurile promise în timpul campaniei.

Comisionul afiliaților va fi plătit după 30 de zile de la data la care s-a efectuat comanda cursului. Vei putea vedea cu exactitate data la care s-a creat referința ta de afiliere respectiv comanda.

Este interzisă contactarea în privat în mod direct a persoanelor care comentează sau interacționează cu postările, reclamele, webinariile sau orice fel de conținut postat de paginile de social media ale NFT Alpha.

Este interzisă contactarea persoanelor care au cumpărat deja cursul NFT Alpha și să li se propună ulterior alte oferte sau bonusuri oferite ca afiliat.

Este foarte important ca în toată campania de promovare pe care o faci să folosești link-urile tale unice de afiliat pentru că este singurul mod în care primești comision pentru comenzile venite la recomandarea ta.

Pentru mai multe detalii despre reguli și strategii de marketing , vei găsi materiale în contul tău de afiliat, sau ne poți întreba direct într-un mesaj la adresa info@nftalpha.ro

Îți recomandăm să consulți și secțiunea Întrebări frecvente din contul tău de afiliat. Am pus o serie de întrebări și răspunsuri utile ce te vor ajuta șă începi promovarea cursului NFT Alpha.